domingo, 23 de enero de 2011

DEMOCRÀCIA I LLIBERTAT EN PERILL.


Hi ha una estratègia ben calculada per debilitar l'acció pública i tot el que reforça la capacitat de resposta i defensa dels treballadors i de la ciutadanía en general. Per aixó centren la Reforma Laboral en el debilitament de la negociació col.lectiva.

Ni tan sols, busquen més beneficis, que podríen obtindrel's amb més activitat, sinó MÉS PODER.

Per aixó, el que en realitat està en joc amb la resposta dels especuladors que estàn aconseguint imposar a la crisi que ells han provocat és la Democràcia i la possibilitat de que els poders representatius s'enfrontin amb garantíes als poders del mercat.

Els grans finançers i els poders econòmics han aconseguit vèncer als goberns i estàn aconseguint que aquests no nomès no adoptin ni una sola de les mesures reformadores que havíen previst, sinò que portin a terme programes d'ajust, que si no s'aturen, suposarà una nova derrota històrica de las classes treballadores.

S'ha generat un negoci rodó en el camp finançer i polític.

Els bancs han rebut diner fàcilment per continuar especulant i estàn guanyant com tots sabem beneficis multimilionaris.

Aquest és l'origen dels plans d'ajust que els governs que han cedit a aquests xantatges que estàn aplicant i que van buscant, disminuir la capacitat de resposta dels treballadors.

El que hi ha darrere de tot aixó sembla que està bastant clar, Bancs i Grans especualdors volen total llibertat de moviments i és el que volen mantenir.

Estàn mirant de evitar tota resposta social. Anem encaminats a una pérdua de estabilitat i de benestar.Destrosaràn de forma més evident l'economía, el medi ambient i la justicia social.


Està en perill la Democràcia i la Llibertat.


Font: Estracte d'un article de Juan Torres López, Catedràtic d'Economía Aplicada de la Universitat de Màlaga.


No hay comentarios:

Publicar un comentario